Legal notice

Responsable del Tractament de les seves dades: SINTEC
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem en el seu coneixement que el responsable del tractament de les seves dades es:
 
SINTEC - SISTEMAS DE INSONORIZACIÓN PARA LA INDUTRIA Y EL MEDIO AMBIENTE, S.L.
NIF   B-65.039.422
Direcció postal:C/Narcis Monturiol nau 1, P.I Can Magre, Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona)
Direcció electrònica: sintec@insonorizacion.com
Telèfon: 938 449 476
 
Finalitat del Tractament de les seves dades: Atendre les sol·licituds d’informació/consultes.
SINTEC tractarà les seves dades amb la finalitat de:
 
Gestionar i atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes que els usuaris del formulari contactar de la web ens enviïn. (verificar i en cas de voler tractar les dades per altres finalitats comentar-ho per fer les modificacions necessaries).
Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i, en els casos que s’escaigui, facilitar-los ofertes dels nostres productes i/o serveis dels que ens hagi manifestat el seu interès.
 
SINTEC no prendrà decisions automatitzades en base a les dades del seu perfil.
 
Legitimació per al tractament de les dades: Per consentiment del interessat
La base legal per al tractament de les seves dades es la obtenció del consentiment del usuari del fitxer. Es per això que SINTEC sol·licita el seu consentiment per tractar les seves dades amb la finalitat anteriorment descrita de gestionar i atendre les consultes que ens plantegin, consentiment que ens serà prestat en cas i en el moment d’emplenar i enviar-nos el present formulari.
 
Període conservació de les dades
SINTEC conservarà les dades personals que ens hagi proporcionat, en tant en quan (escollir: “no ens sol·liciti la seva supressió” o, “durant el termini de xx temps a partir de la ultima confirmació d’interès per part seva sobre les nostres productes o serveis) 
 
Destinataris als que comunicarem les seves dades
Els destinataris de les seves dades seran el personal de l’empresa i l’Administrador de la companyia.
També podria tenir accés a les seves dades la empresa JAD SERVEIS INFORMÀTICS, S.L. com a empresa encarregada de prestar serveis informàtics de gestió del correu electrònic i de gestionar la pagina web, que accediria a les seves dades com a encarregat del tractament.   
 
Les seves dades no es cediran a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal.
 
Drets que l’assisteixen
Finalment, l’informem que, si ho desitja, pot exercir els drets que el RGPD 679/2016 reconeix a les persones interessades a accedir a les seves dades,  a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, a oposar-se al tractament de les seves dades en determinades circumstancies, a cancel·lar el tractament de les seves dades en determinades circumstancies, a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la que es van recollir, a l’ oblit ,a la limitació del tractament i a la portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a sintec@insonorización.com amb copia del seu DNI.

Contact us
*Required fields
condicions_required.
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea